«

»

jul
07
2011

Facebook videobellen in samenwerking met Skype

Facebook maakt het binnenkort mogelijk om met elkaar te videobellen vanuit de chatfunctie. Facebook gaat deze nieuwe dienst ontwikkelen in samenwerking met Skype.
Het videobellen werkt eenvoudig en kan gewoon vanuit de browser gestart worden en je hebt het programma Skype niet nodig. Gebruikers kunnen onderling met elkaar video bellen in Facebook door eerst op de naam van een vriend te klikken en vervolgens op het camera-icoontje.

Tevens heeft Facebook het chatonderdeel ook aangepast, het is nu mogelijk om een groepschat te starten. Dankzij deze uitbreiding kan je voortaan gezamelijk met je vrienden bespreken wat de plannen zijn voor in het weekend.

In de iPhone/iPod app van Facebook is het videobellen nog niet mogelijk, deze functie wordt later geïmplementeerd. Tevens is facebook ook druk bezig met het ontwikkelen van een specifieke App voor op de iPad, onlangs werd de hacker Geohot voor deze functie gevraagt.

Oprichter Facebook  Mark Zuckerberg schud de hand met Skype Directeur Tony Bates

1 ping

  1. Facebook Messenger is een nieuwe app van Facebook | IphoneScreen.nl zegt:

    […] de app Facebook Messenger zal binnenkort ook verschijnen in de Android store.  Tevens werd onlangs bekend dat Facebook  gezamenlijk met Skype werkt aan een nieuwe dienst die het mogelijk maakt om […]

Geef een reactie

Uw email adres zal niet worden gepubliseerd.


*