«

»

sep
26
2013

iPhone telefoongesprek gratis opnemen met Audio Recorder

 audio-recorder-iphone

Met de app Audio Recorder is het mogelijk om een iPhone gesprek op te nemen. Deze functie kan handig zijn voor als je een telefoongesprek wilt terug luisteren. Apple heeft deze optie niet standaard toegevoegd in IOS, omdat de regelgeving per land verschilt m.b.t het opnemen van telefoongesprekken.

In de Appstore zijn er een paar apps beschikbaar waarmee je gesprekken kunt opnemen, echter bel je dan via een aparte server en brengt dit extra kosten met zich mee. Zodoende heeft ontwikkelaar Elias Limneos de app Audio Recorder ontwikkeld waarmee je gratis gesprekken kunt opnemen, zonder tussenkomst van externe telefooncentrales of 0900 nummers. Call Recorder werkt momenteel alleen op een iPhone 5 / 4S en een jailbreak is vereist.

iPhone-gesprek-opnemen

 

Audio Recorder is te downloaden in Cydia en kost normaliter 4 dollar. Met deze standaard versie hoor je een bandje op de achtergrond die aangeeft dat het telefoongesprek wordt opgenomen. Aangezien deze melding behoorlijk irritant is heeft een hacker de app aangepast en de melding verwijderd.

Hieronder wordt uitgelegd hoe je deze aangepaste versie van Audio Recorder gratis kunt downloaden.

  1. Download via Cydia de app:  iFile
  2. Download Call Recorder op je iPhone via deze link.
    (Open de link dus via je iPhone)
  3. Als je iPhone de download krijgt aangeboden, klik op ‘Openen met iFile’.
  4. Klik vervolgens op Installer.
  5. Audio Recorder is nu geinstalleerd, via ‘Instellingen’ op je iPhone  kun je de opname functie aanzetten. 

iPhoneScreen.nl deelt deze informatie alleen voor educatieve doeleinden en is niet verantwoordelijk voor misbruik in welke vorm dan ook.

Geef een reactie

Uw email adres zal niet worden gepubliseerd.


*